Deplasare cu miză mare, mâine, în LNBM Getica 95: CSM Focşani – CSM Petrolul Ploieşti!

Deplasare cu miză mare, mâine, în LNBM Getica 95: CSM Focşani – CSM Petrolul Ploieşti!

După o săptămână de pauză, determinată de numărul impar de echipe din cele două conferinţe ale primului eşalon, CSM Petrolul Ploieşti revine, mâine, pe parchet pentru confruntarea din deplasare cu CSM 2007 Focşani, contând pentru Etapa a 14-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin – Getica 95!

Programat să înceapă la ora 17:00, meciul este unul extrem de important în perspectiva părţii secunde a sezonului, în care sunt şanse mari ca ambele echipe să evolueze în play-out şi merg cu punctele acumulate în Faza I în compania adversarelor care le însoţesc.

„Miza meciului este destul de mare şi va trebui să fim foarte concentraţi pentru a obţine victoria. Faţă de partida tur, cei de la Focşani au un jucător în plus, pe conducătorul de joc Thornton, care are destulă calitate şi a devenit principalul marcator al echipei în momentul de faţă, aşa că meciul va fi diferit de cel de la Ploieşti. Pentru a obţine un rezultat bun avem nevoie de un efort colectiv pe ambele faze ale jocului, atât în apărare, cât şi în atac şi multă responsabilitate individuală din partea băieţilor”, spune antrenorul principal al echipei noastre, Mihai Popa.

CSM Focşani este singura echipă în faţa căreia băieţii noştri au reuşit să câştige în Sala „Olimpia” în acest sezon, 78-67 (25-13, 18-20, 22-14, 13-20) în octombrie, celelalte două succese venind în deplasările de la Râmnicu Vâlcea şi Sibiu.

Partida de la Focşani va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Laurenţiu Grigoraş (Buzău), Narcis Dan (Satu Mare) şi Michael Nicoară (Bucureşti), iar comisar din partea FRB va fi Traian Racu (Bucureşti).

Întîlnirea va putea fi urmărită pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet.