Sâmbătă – cros, duminică – sport cu copiii de la CSM Ploieşti, pe Bulevard!

Sâmbătă – cros, duminică – sport cu copiii de la CSM Ploieşti, pe Bulevard!

Şi la finalul acestei săptămâni va fi acţiune pe Bulevard, însă sportivii de la CSM Ploieşti vor ieşi doar duminică la mişcare, întrucât sâmbătă are loc crosul „AFI Summer Run”, organizat de AFI Palace Ploieşti.

Crosul se va desfăşura sâmbătă, cu puncte de plecare şi sosire la AFI Palace Ploieşti, dar cu un traseu care implică şi alergarea pe Bulevard. Vor fi două curse, una pentru copii, de 2 kilometri, şi alta pentru adulţi (peste 16 ani), de 6 kilometri, pentru care se pot face înscrieri fie pe site-ul www.afipalaceploiesti.ro, fie, în ziua concursului, la cele două corturi special amenajate în zona centrului comercial. Se vor acorda premii primilor trei clasaţi în fiecare categorie (adulţi-copii – fete-băieţi), precum şi medalii şi diplome tuturor celor care termină cursa.

Apoi, duminică, în jurul orei 11.00, sportivi din cadrul secţiilor de baschet, fotbal, handbal şi box ale CSM Ploieşti vor fi din nou pe Bulevard pentru a face demonstraţii şi a-i atrage şi pe ceilalţi iubitori de mişcare către sport.

Ca de obicei, mesele de ping-pong vor sta permanent la dispoziţia celor pasionaţi să joace tenis de masă. Toţi sportivii, precum şi copiii care se implică în aceste activităţi primesc din partea clubului dulciuri şi apă plată. Acţiunile au loc, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 11.00.

bulevardafi

Leave a Reply

Your email address will not be published.