Examen abordabil cu „studenţii” Timişoarei

Handbaliştii de la CSM Ploieşti mai au de disputat două partide oficiale în acest an şi în ambele şi-au propus victoria: mâine, de la ora 18.30, în etapa a XVII-a a Ligii Naţionale, primesc vizita Politehnicii Timişoara, iar miercuri, de la ora 17.00, vor disputa, tot în propriul fief, meciul din optimile de finală ale Cupei României, cu Danubius Galaţi. Sunt două jocuri abordabile după ce elevii lui Ion Nicolae şi Dragoş Dobrescu au luat la rând primele patru clasate din ierarhia primei ligi – Dinamo, Odorhei, CSM Bucureşti şi Steaua – iar şansele de a întrerupe seria de şase înfrângeri consecutive par a fi destul de mari.

Pentru partida de mâine, cei doi tehnicieni ai echipei noastre nu se confruntă cu probleme de efectiv, putând să mizeze pe acelaşi lot din ultimele două partide, cu CSM Bucureşti şi Steaua.

Meciul va începe la ora 18.30, va fi arbitrat de Adrian Georgescu şi Mihai Moldoveanu (ambii din Constanţa) şi îl va avea ca observator din partea FRH pe Zamfir Mesaroş (Maramures). Intrarea spectatorilor este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.