Eşec onorabil în fieful liderului

Sepsi II Sf. Gheorghe – CSM Ploieşti 71-60 (40-31)

Scorul pe sferturi: 26-14, 14-17, 21-17, 10-12.

 

Baschetbalistele de la CSM Ploieşti au încheiat, astăzi, sezonul de toamnă al Ligii I cu un eşec pe terenul liderului Sepsi II Sfântu Gheorghe, scor 60-71, dar impresia lăsată în faţa unei formaţii care a avut în componenţă cinci jucătoare de la prima echipă a fost una pozitivă. Chiar şi fără antrenoarea secundă Corina Savu în teren, accidentarea suferită în partida cu Rapid ţinând-o pe margine pe experimentata jucătoare, fetele Loredanei Munteanu au avut o evoluţie curajoasă şi le-au pus destule probleme mult mai experimentatelor adversare, diferenţa consemnată la final fiind una onorabilă.

Cea mai bună jucătoare a CSM-ului a fost, din nou, Ioana Ghizilă (foto), care a înscris aproape jumătate din punctele formaţiei noastre, 28. Ea a fost urmată, în topul marcatoarelor, de Casale (13 puncte), Moldoveanu (10), Funieru (2), Stan (2) şi Popescu (2), singura jucătoare utilizată care nu a marcat fiind Ilaş.

„Fetele se află într-o creştere evidentă, traversăm o perioadă bună şi începem să realizăm lucruri frumoase. Omologii de la Sf. Gheorghe ne-au felicitat după meci, inclusiv antrenorul primei echipe care ne-a spus că avem un colectiv unit şi foarte talentat. Mai avem un meci de jucat din prima parte a sezonului, pe teren propriu, cu CSU Olimpia 2 Braşov, pe 10 ianuarie, după care ne vom concentra asupra părţii secunde a campionatului, în care jocurile cu Politehnica Iaşi şi ACS Tg. Secuiesc sunt cele mai importante”, a declarat antrenoarea Loredana Munteanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.