Victorie de moral înaintea deplasării de la Plopu

Fotbaliştii pregătiţi de Octavian Grigore au câştigat al patrulea meci consecutiv în Seria Est a Ligii B Prahova, reuşind, sâmbătă, la Strejnic, să se impună cu 5-2 (3-0) în faţa echipei Progresul Bucov.

A fost o victorie fără mari emoţii pentru CSM Ploieşti, care a condus cu 3-0 la pauză, a ajuns chiar şi la 5-1 şi a încasat ultimul gol cu două minute înainte de final. Reuşitele formaţiei noastre au fost semnate de Paraschiv (28, 45), Cismaru (37), Dăncilă (73) şi Şt. Stan (78), iar pentru oaspeţi a punctat Plăişanu (71 şi 88).

Octavian Grigore i-a folosit în meciul de sâmbătă pe: Iordache – Condrea, Georgescu, R. Petrea, Şt. Stan – Cismaru (61 Popescu), R. Mihai (75 Iancu), Moise, Dăncilă – Ţînţaru (78 Scraba) – Paraschiv (70 Minea).

În urma acestei victorii, CSM Ploieşti se află pe poziţia a 4-a a clasamentului Seriei Est, la egalitate de puncte cu formaţia de pe podium, CS Petrolul ’95 Ploieşti, iar la finalul acestei săptămâni are programat, în ultima etapă a turului, un meci extrem de dificil, pe terenul ocupantei locului al doilea, Gloria Plopu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.