Multe necunoscute înaintea deplasării de la Dinamo

Handbaliştii de la CSM Ploieşti nu au prea mult timp să-şi lingă rănile după eşecul suferit sâmbătă în faţa reşiţenilor de la HC Adrian Petrea, pentru că, mâine seară, au programat un nou meci în Liga Naţională. Vor juca pe terenul liderului Dinamo Bucureşti, partida contând pentru etapa a XIII-a a primei ligi şi fiind devansată cu câteva zile din cauză că formaţia din Capitală evoluează, în weekend, în Cupa EHF, în Slovenia, cu Maribor.

„Este un meci dificil, pentru că întâlnim echipa de pe primul loc şi asta spune totul. Prea multe consideraţii nu pot să fac, pentru că depindem foarte mult şi de votul de astăzi, din Consiliul Local, iar dacă va fi unul negativ, nu ştiu cu ce echipă vom juca mâine. Dacă vom reuşi, în schimb, să intrăm într-un climat de normalitate, atunci fiţi siguri că vom lupta pentru a face un rezultat bun. Trebuie să umblăm puţin şi la moralul jucătorilor, dar cred că o veste bună primită astăzi ar conta mai mult decât putem să le transmitem noi”, spune directorul tehnic Ion Nicolae.

Pentru partida de mâine, programată la ora 18.00, în Sala „Dinamo”, tehnicienii echipei noastre se vor baza pe acelaşi lot de jucători ca şi la meciul de sâmbătă, cu HC Adrian Petrea Reşiţa. Până la această oră, FRH nu a făcut publice numele arbitrilor şi observatorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.