Handbaliştii de la CSM Ploieşti merg încrezători la Timişoara

Fără punct în clasament după trei etape, dar cu un moral destul de bun, conferit de evoluţiile satisfăcătoare avute în special în ultimele două partide, în care au fost aproape de rezultate importante în faţa unor echipe cu pretenţii în acest sezon, handbaliştii de la CSM Ploieşti sunt hotărâţi să spargă gheaţa, mâine, la Timişoara. Băieţii noştri întâlnesc o formaţie cam de acelaşi calibru cu ei, care a reuşit, totuşi, să-şi treacă trei puncte în clasament după succesul clar obţinut în runda trecută în faţa Potaissei Turda, aşa că orice rezultat pare posibil în confruntarea din Sala Constantin Jude.

„Va fi un joc echilibrat, în care va avea câştig de cauză echipa care va greşi mai puţin. Mergem să ne batem pentru fiecare minge şi să încercăm să luăm primele puncte din acest sezon, pentru că jocul ne-a arătat că o putem face. Dacă vom repeta evoluţiile bune din primele etape, avem şansa noastră în acest meci şi sper să o fructificăm”, spune directorul tehnic Ion Nicolae. Tehnicienii noştri se confruntă cu o singură problemă majoră de lot, neputând conta mâine pe pivotul Milan Rasic, sârbul suferind o entorsă de gleznă la unul dintre antrenamentele acestei săptămâni.

Meciul de la Timişoara va începe la ora 12.30 şi va fi transmis în direct de Digisport, urmând să fie arbitrat de experimentaţii bucureşteni Constantin Din şi Sorin Dinu şi să-l aibă drept observator pe maramureşeanul Zamfir Mesaros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.