Handbalistele de la CSM Ploieşti, în căutarea primei victorii la Zalău

Cu punctaj maxim după două etape şi un moral pe măsură, handbalistele de la CSM Ploieşti au parte, mâine, de una dintre deplasările dificile din Liga Naţională, sala din Zalău fiind locul din care se pleacă foarte greu cu puncte, indiferent de echipa pe care Gheorghe Tadici o are la dispoziţie. În plus, fetele noastre au de luptat şi împotriva unei tradiţii care spune că Ploieştiul a reuşit o singură remiză la poalele Meseşului, restul vizitelor soldându-se cu înfrângeri pe linie.

Antrenorul Neven Hrupec este însă optimist şi spune că „ne aşteaptă un meci foarte greu în faţa unei echipe de luptă, care se bate pentru fiecare minge şi care are un antrenor, Gheorghe Tadici, cu mare experienţă. Am urmărit cele două partide disputate de Zalău în acest sezon, am analizat jocul lor şi, dacă ne vom prezenta la un nivel bun, cred că vom putea să câştigăm. Încă mai avem şi noi mult de lucru, pentru că e greu să faci o echipă să joace perfect în numai 50 de zile, dar sperăm ca, de la meci la meci, să eliminăm greşelile care au apărut în primele două partide. Cu Brăila a fost şi presiunea primului joc disputat acasă, în faţa propriilor suporteri, şi dorinţa de a ne ieşi totul perfect şi aşa au apărut unele greşeli care ne-au făcut meciul mai greu. Vrem să avem un start foarte bun de campionat şi să bifăm a treia victorie consecutivă, care ne-ar aduce multă linişte înaintea jocului de săptămâna viitoare, cu Râmnicu Vâlcea”.

Tehnicianul croat nu are motive de îngrijorare în privinţa lotului, putând conta pe acelaşi efectiv ca şi la partida cu Dunărea Brăila, plus extrema stângă Alexandra Caraşol, care a fost legitimată în această săptămână.

Partida de la Zalău este programată mâine dimineaţă, cu începere de la ora 11.00, va fi arbitrată de Anton Drăgănescu şi Adrian Eremia (ambii din Gorj) şi îl va avea ca observator pe Ioan Chira (Maramureş).

Leave a Reply

Your email address will not be published.