Debut cu stângul pentru echipa de fotbal seniori: 2-5 cu CS Brazi!

Echipa de fotbal a CSM Ploieşti a debutat, ieri, în Liga B Prahova, întâlnind, la Negoieşti, formaţia CS Brazi Popeşti. A fost un start cu stângul pentru tinerii fotbalişti pregătiţi de Valentin Sinescu, gazdele impunându-se cu 5-2 la capătul unei partide în care erorile individuale ale defensivei noastre au cântărit decisiv. „Am avut probleme de efectiv, patru-cinci jucători importanţi, printre care şi portarul titular, lipsindu-ne din diverse motive, iar asta s-a văzut. Am pierdut pe mari greşeli individuale, dar şi din cauza ratărilor imense, numai situaţiile de singur cu portarul fiind în număr de opt”, spune Valentin Sinescu.

Din cauza problemelor de lot, tehnicianul a folosit acelaşi „11” pe toată durata întâlnirii, respectiv pe Pandelescu – Marin, Lixandru, Chirion, Băjenaru – Ţânţaru, Moise, Constantinescu – Cismaru, Petculescu, Dăncilă. Cele două goluri ale CSM Ploieşti au fost marcate de Petculescu.

Sâmbătă, în etapa a III-a a Ligii B Prahova, CSM Ploieşti va evolua pe teren propriu, la Strejnic, în compania formaţiei AS Gherghiţa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.