Fetele s-au impus din nou la Craiova: 27-26 (14-13)!

Handbalistele de la CSM Ploieşti au câştigat, astăzi, şi cel de-al doilea meci disputat la Craiova, în compania gazdelor de la SCM, în ceea ce ar fi trebuit să fie cea de-a IX-a ediţie a Cupei Craiova. A fost 27-26 (14-13) pentru elevele lui Neven Hrupec, la capătul unei partide care a respectat, în linii mari, coordonatele celei câştigate aseară, cu 31-24. Singurele deosebiri au fost că formaţia pregătită de Simona Gogârlă nu a condus deloc pe tabela de marcaj, dar şi că fetele noastre nu s-au mai desprins atât de categoric ca ieri, victoria fiindu-le periclitată într-un final în care râul, ramul au făcut tot posibilul ca oltencele să obţină măcar o remiză, dar eforturile au fost în zadar.

CSM Ploieşti a condus din debut cu 2-0, apoi cu 5-2 (minutul 7) şi chiar 11-6 (minutul 19). Gazdele au revenit după o serie de patru goluri, 10-11 (minutul 24) şi au intrat la cabine cu dezavantaj minim, 13-14. După reluare, scorul a fost strâns, dar Tivadar şi colegele sale au condus permanent la unul, două goluri, desprinderea din ultimele minute, 22-26 (minutul 56), mobilizând forţele locale pentru o revenire „spectaculoasă” a Craiovei. S-au dictat nu mai puţin de trei eliminări simultane în tabăra noastră, dar SCM-ul nu a reuşit decât să încheie partida la un singur gol în spatele CSM-ului: 26-27!

Antrenorul Neven Hrupec a început meciul cu Tatalovic – C. Preda (2 goluri), I. Dinu (4), Tivadar, Shutska Burtea, N. Tudor (3), Farcău (4), iar, pe parcurs, a mai apelat la E. Şerban, A. Dumitru – M. Dmitrovic (9), Bozovic (3), Chiricuţă (1) şi M. Gavrilă (1).

Fetele vor debuta în noua ediţie de campionat sâmbăta viitoare, în deplasare, cu Rapid Bucureşti.

foto: sportuldoljean

Leave a Reply

Your email address will not be published.