Copiii ghinionului! CSM Ploieşti I, locul al II-lea la Cupa „Moş Crăciun”

CSM Ploieşti I a ocupat locul al II-lea la cea de-a XXII-a ediţie a Cupei „Moş Crăciun”, competiţie rezervată copiilor născuţi în anul 2002 şi mai mici. Micuţii fotbalişti antrenaţi de Dragoş Negraru au pierdut finala în faţa Astrei I, după ce trecuseră, în semifinale, de Petrolul II Ploieşti cu 2-1.

În primul meci al zilei, totodată prima semifinală a competiţiei, CSM Ploieşti I a învins-o cu 2-1 pe Petrolul II Ploieşti la capătul unui meci tensionat, în care a reuşit să întoarcă soarta partidei cu o dublă a lui Rareş Simionescu, după ce adversarii deschiseseră scorul în primele minute de joc.

Apoi, în finală, întâlnind Astra I, băieţii lui Dragoş Negraru au avut parte de un ghinion incredibil, „căpitanul” Rareş Simionescu trimiţând de nu mai puţin de cinci ori balonul în barele porţii adverse. De trei ori s-a întâmplat când scorul era 0-0, tot atunci nimerind o dată stâlpul porţii astriste şi Leonard Iovu. În plus, ploieştenii au avut în faţă cel mai bun cuplu ofensiv al turneului, David Brăilă – Marcel Jarcău, primul dintre cei doi, golgheterul competiţiei la final, cu 20 de reuşite, ducând de unul singur scorul la 3-0 pentru Astra I. Puştii CSM-ului au reacţionat târziu, înscriind şi ei prin Octavian Dumitru, pentru 1-3, şi Mircea Gheorghe, pentru 2-4, însă, de partea cealaltă, Jarcău a reuşit o dublă şi a închis tabela la 5-2.

Un meci frumos pentru o finală, cu goluri multe şi două echipe care au arătat că nu au ajuns întâmplător în finala competiţiei, diferenţa fiind făcută de… neşansă, dar şi de evoluţia impresionantă a celor doi atacanţi astrişti.

Locul secund este absolut meritat de către băieţii noştri, ca un bonus venind şi titlul de „cel mai bun jucător al turneului”, câştigat de Rareş Simionescu (foto 2, premiat de ex-petrolistul Nicolae Constantin).

Rezultatele turneului final

Semifinale

CSM Ploieşti I – Petrolul II Ploieşti 2-1 (1-1)

Astra I – Rapid Sălciile 1-0 (0-0)

 

Finala mică

Petrolul II Ploieşti – Rapid Sălciile 3-2 (1-1)

Finala mare

Astra I – CSM Ploieşti I 5-2 (1-0)

Lotul de jucători folosit de Dragoş Negraru la CSM Ploieşti I a fost următorul: Gabriel Voicilaş, Cosmin Stan, Răzvan Nica, Mircea Gheorghe, Cezar Badea, Eduard Dumbravă, Octavian Dumitru, Leonard Iovu, Sebastian Mocanu, Rareş Simionescu, Andrei Lazăr şi Mihnea Ghinea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.