Fără emoţii la Piatra Neamţ: 13 din 13!

Handbaliştii de la CSM Ploieşti au încheiat previzibil, cu o victorie la scor la Piatra Neamţ, 36-24 (19-7), un tur de campionat impecabil, în care au mers perfect, adunând 13 succese în tot atâtea partide. Roman şi colegii lui nu le-au dat nicio şansă adversarilor de la LPS şi s-au desprins încă din debutul confruntării, pentru a pune, la pauză, o distanţă de 12 goluri între ei şi gazde. „Am făcut o primă repriză foarte bună, pentru ca, după pauză, să le dăm tuturor şansa să joace şi, pe un fond de relaxare, diferenţa nu a mai crescut”, spune directorul tehnic Ion Nicolae.

Cei doi tehnicieni ai CSM-ului, Ion Nicolae şi antrenorul principal Dragoş Dobrescu, au început partida de la Piatra Neamţ cu formula Rotaru – Budui (6 goluri), Zamfir (4), Macovei (3), Roman (1), Turcu (3), Stăncioiu (2), apelând, pe parcurs, la toţi jucătorii din lot: M. Dumitru – Botezatu (7 goluri), Cârstea, Mihoci (2), Hoinaru (4), Năstase (3), D. Sava, Pâslaru şi Hodorogea (1).

Cu victoria de astăzi, CSM Ploieşti încheie turul campionatului cu maxim de puncte, 39, la 6 distanţă de următoarele clasate, CSU Galaţi şi HC Argeş Piteşti. Pentru jucători va urma, de mâine, o vacanţă până pe data de 5 ianuarie, când este prevăzută reunirea în perspectiva returului. Pe 14 ianuarie se va pleca într-un stagiu centralizat la Cheile Grădiştei, pentru 7-8 zile, iar pe 14 februarie este prevăzută prima etapă din retur, cu deplasare la Ştiinţa Bacău II pentru Roman şi colegii lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published.