Start cu două antrenamente, în Slovenia

Handbalistele de la CSM Ploieşti au ajuns, aseară, în cantonamentul de la Zrece Terme, din Slovenia, stabilindu-şi cartierul general la Hotelul Vital pentru cele opt zile ale stagiului. Astăzi, antrenorul Goran Kurtes şi preparatorul fizic Jovan Novakovic le-au „oferit” o porţie dublă de pregătire, cele două antrenamente găzduite de sala de sport din localitate înlocuind amicalul cu RK Koka Varazdin, pe care formaţia croată nu l-a mai onorat, până la urmă, invocând probleme medicale acuzate de mai multe componente ale lotului.

Mâine, de la ora 17.00, ar trebui să se dispute testul cu RK Zagorje Gen, ocupanta locului al III-lea în campionatul Sloveniei, dar pentru acest joc se aşteaptă, în această seară, o confirmare din partea agentului care a organizat turneul.

Altfel, Goran Kurtes are sub comandă cele 16 jucătoare care au făcut ieri deplasarea şi sunt şanse minime să mai apară vreo schimbare, Iryna Shutska nereuşind să obţină în timp util viza pentru a li se alătura colegelor sale, după ce tocmai s-a întors la Kiev de la Campionatul European din Ungaria şi Croaţia. Deşi a refuzat în primă fază ideea de a se odihni câteva zile, insistând să meargă în cantonamentul din Slovenia, până la urmă, din cauza problemei cu viza, Iryna va beneficia de o pauză de care nu a avut parte în ultima lună, precum colegele ei de la CSM.

Shutska va reveni sub comanda lui Goran Kurtes după scurta mini-vacanţă de Crăciun de care fetele vor beneficia ulterior stagiului de la Zrece Terme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.