Victoria, singura opţiune!

Handbalistele pregătite de Goran Kurtes se află în faţa unui nou examen important în faţa propriilor suporteri, obiectivul clasării în zona play-off a clasamentului la finalul turului depinzând în mare măsură de partida de duminică, din Sala „Olimpia”, cu CSM Cetate Devatrans.

„E o echipă tare, experimentată, în faţa căreia va trebui să jucăm mult mai bine decât am făcut-o cu Mureşul. Au câteva jucătoare cu multă experienţă şi, dacă vom repeta jocul de săptămâna trecută, vom avea mari probleme. Am, însă, încredere că fetele au înţeles ce greşeli s-au făcut şi că echipa va arăta altă faţă în acest meci, iar punctele vor fi ale noastre la sfârşitul jocului”, spune tehnicianul Goran Kurtes. El nu se confruntă cu probleme majore de lot, urmând să mizeze, foarte probabil, pe aceleaşi 16 jucătoare ca şi la partida cu SC Mureşul, chiar dacă portarul Elena Şerban şi interul Marilena Ana Gherman nu s-au putut pregăti nici în această săptămână la intensitate maximă, din cauza unor probleme medicale.

Partida cu CSM Cetate Devatrans este programată duminică, de la ora 11.30, în Sala „Olimpia”, fiind televizată de Digisport. Arbitrii partidei vor fi gorjenii Anton Drăgănescu şi Adrian Eremia, iar ca observator a fost delegat bucureşteanul Viorel Vicea. Accesul spectatorilor este liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published.