Handbal: Denis Ştefan, convocat la echipa naţională de juniori pentru “Trofeul Carpaţi NIRO”!

Handbal: Denis Ştefan, convocat la echipa naţională de juniori pentru “Trofeul Carpaţi NIRO”!

Portarul echipei de juniori 1 a CSM Ploieşti, Denis Ştefan, a fost convocat din nou la echipa naţională de juniori a României, care se pregăteşte de această dată pentru participarea la “Trofeul Carpaţi NIRO”, competiţie ce va avea loc la Ploieşti şi Brazi săptămâna viitoare, în perioada 26-28 octombrie!

“Tricolorii” antrenaţi de Vasile Boca şi Rudi Stănescu se vor pregăti la Plopeni începând de mâine şi au programat primul meci joi, de la ora 17:30, în Sala Sporturilor Olimpia, în compania Muntenegrului.

Turneul Internaţional “Trofeul Carpaţi NIRO” este organizat de Federaţia Română de Handbal şi Primăria Municipiului Ploieşti, în parteneriat cu Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Prahova şi va avea la start patru formaţii: România, Muntenegru, Macedonia de Nord şi Egipt. Meciurile din primele două zile vor avea loc în Sala Sporturilor Olimpia, iar etapa finală se va desfăşura la Plopeni. Partidele României vor fi transmise “în direct” de postul ProArena, iar celelalte, pe pagina de Facebook și pe contul de YouTube ale Federației Române de Handbal.

 

Lotul de 22 de jucători convocat de selecţionerul Vasile Boca arată astfel:

portari – Răzvan Rîpă (CSU Suceava), Denis Ștefan (CSM Ploiești), Cătălin Haidu (SG Flensburg).

linia de 9 metri – Codrin Dascălu, Andrei Rață (CSU Suceava), Adrian Breban, Patrick Ienei (Academia Minaur), David Țuinea, Antonio Nedea (CSM București), Alexandru Pușcaș-Ilisei, Cosmin Stanciu (Dinamo), Raul Popa (Avatar Brașov), David Dumitrescu (CNE Sighișoara/CSS Drobeta Tr. Severin).

extreme – Teodor Ilucă, Eduard Rusu (CSU Suceava), Mihai Andronic (LPS Vaslui), Dragoș Dăneasa (Poli Timișoara), Luca Spurio (Potaissa Turda), Alexandru Dumitru (CSM București).

pivoți – Andrei Negrilă (CSM București), Emanuel Șerban (CSU Suceava), Mihai Ichim (LPS Vaslui).

Denis Ştefan este antrenat la club de Ramona Ştefan şi a participat în acest an cu “naţionala” de juniori a României la Campionatul Mediteranean din Tunisia (locul 6) şi la “European Open Championship” din Suedia (locul 11).