Bilanţ echilibrat în această săptămână pentru echipele de fotbal juniori ale CSM Ploieşti

Bilanţ echilibrat în această săptămână pentru echipele de fotbal juniori ale CSM Ploieşti

Patru meciuri oficiale au jucat în această săptămână echipele de fotbal juniori ale CSM Ploieşti, iar bilanţul este unul echilibrat: două victorii şi două înfrângeri! La U19 şi U17 au fost rezultate în oglindă în dubla de astăzi, de pe teren propriu, cu ACP 3 Kids Sport Bucureşti, 1-7 şi 7-1, iar în competiţia judeţeană am consemnat o victorie, cea obţinută de puştii lui Dragoş Negraru, 5-1 cu ACS HM Junior Câmpina şi, o înfrângere, suferită în faţa aceleiaşi formaţii câmpinene, de juniorii C, pregătiţi de Valeriu Aristan.

Rezultatele obţinute de echipele clubului au fost următoarele:

Juniori A, Seria a 4-a, Etapa a 9-a

CSM Ploieşti – ACP 3 Kids Sport Bucureşti 1-7

A marcat: Victor Niţă.

Săptămâna viitoare, CSM Ploieşti va juca, miercuri, de la ora 12:00, la ACS MX Pro Academy, în Cupa României şi sâmbătă, de la ora 12:00, la Metaloglobus Bucureşti, în etapa a 10-a a Seriei a 4-a.

Juniori B, Seria a 4-a, Etapa a 9-a

CSM Ploieşti – ACP 3 Kids Sport Bucureşti 7-1

Au marcat: David Răducanu (3, foto), Serafim Ştefănescu (2), Ionuţ Rădulescu şi Teodor Rebegea.

Săptămâna viitoare, CSM Ploieşti va juca, miercuri, de la ora 14:00, la ACS MX Pro Academy, în Cupa României şi sâmbătă, de la ora 14:00, la Metaloglobus Bucureşti, în etapa a 10-a a Seriei a 4-a.

Juniori C, Seria Elită, Etapa a 8-a

ACS HM Junior Câmpina – CSM Ploieşti 1-0

În etapa a 9-a, CSM Ploieşti va juca vineri, 20 octombrie, de la ora 20.00, pe teren propriu, cu ACS Petrolul Noua Generaţie.

Juniori D, Seria a III-a, Etapa a 7-a

Meciul ACS Petrolul ’95 Ploieşti – CSM Ploieşti a fost reprogramat pentru marţi, 17 octombrie, ora 18:45, la Baza Chiru Sport.

În etapa a 8-a, CSM Ploieşti va juca sâmbătă, 20 octombrie, la ora 10:00, pe teren propriu, cu ACS Şcoala de Fotbal AC Toader Ploieşti.

Juniori E, Seria Vest, Etapa a 7-a

CSM Ploieşti – ACS HM Junior Câmpina 5-2

Au marcat: Cosmin Gherman (2), Gabi Dobre (2) şi Edi Raicu.

În etapa a 8-a, CSM Ploieşti va juca joi, 19 octombrie, de la ora 18:00, pe teren propriu, cu ACS HM Junior Câmpina 2007 (meciul este programat în deplasare, dar probabil se va face o inversare a programului)