Judo: Andrei Cristescu şi Vanessa Tolea, campioni naţionali de juniori Ne Waza!

Judo: Andrei Cristescu şi Vanessa Tolea, campioni naţionali de juniori Ne Waza!

Sala Polivalentă din Izvorani a găzduit, în acest weekend, Finala Campionatelor Naţionale de Judo pentru Juniori – U21 pe echipe şi Finala Campionatelor Naţionale Ne Waza (lupta la sol) pentru Juniori – U21, prilej pentru sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti să cucerească două titluri de campioni naţionali, unul de vicecampioană şi două medalii de bronz.

Principalele performanţe au fost realizate de Andrei Cristescu şi Vanessa Tolea, care au devenit campioni naţionali ai categoriilor „-66 kg”, respectiv „-63 kg”! Titlul de vicecampioană a fost obţinut de Alexandra Ciurcă (-63 kg), iar pe ultima treaptă a podiumului au urcat David Ţugui (+81 kg) şi echipa feminină, în formula: Vanessa Tolea, Alexia Cristea, Alexandra Ciurcă, Ioana Petraru, Anabel Minea şi Andreea Idaira Vasilescu.

Sportivii ploieşteni au avut şi trei clasări pe locul al VII-lea, prin Ioana Petraru (+63 kg), Anabel Minea (+63 kg) şi Denis Grădinariu (+81).

Judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu şi Cosmin Slăveanu.

La competiţia de la Izvorani au participat 148 de sportivi de la 60 de cluburi din ţară (la individual), 10 echipe la masculin şi 5 la feminin.