Box: Livia Botica şi Cristina Căldărariu, campioane naţionale de senioare, respectiv junioare!

Box: Livia Botica şi Cristina Căldărariu, campioane naţionale de senioare, respectiv junioare!

Sportivele secţiei de box a CSM Ploieşti au participat în această săptămână la Campionatul Naţional de Box de la Năvodari, reuşind să cucerească două titluri de campioane naţionale, unul de vicecampioană şi trei medalii de bronz!

Principalele performanţe au fost realizate de Livia Botica şi Cristina Căldărariu, care au obţinut medaliile de aur la categoriile „+81 kg” – senioare, respectiv “48 kg” – junioare! Titlul de vicecampioană naţională a fost cucerit de Ştefania Ţăndărescu, la categoria „48 kg” – tineret.

Medalii de bronz au obţinut Sabina Turcu, la categoria “54 kg” – junioare, Geanina Bănică, la “57 kg” – tineret şi Diana Gheorghe, la “60 kg” – tineret.

„Este un bilanţ bun, ţinând cont că am avut zece fete înscrise în competiţie, iar şase dintre ele au obţinut medalii. Sigur că se putea şi mai bine, dar aşa este în sport, în general, şi în box, în special, nu poţi câştiga de fiecare dată. Fetele au muncit mult la antrenamente în ultima vreme şi merită toate felicitările pentru pefromanţele realizate”, a declarat coordonatorul secţiei de box a CSM Ploieşti, Titi Tudor.