Victorie în ultimul amical din presezon: CSM Petrolul Ploieşti – CSM Focşani 73-56!

Victorie în ultimul amical din presezon: CSM Petrolul Ploieşti – CSM Focşani 73-56!

Ultimul meci amical dinaintea startului oficial al sezonului a adus o nouă victorie pentru CSM Petrolul Ploieşti, care a dispus, în această după-amiază, în Sala „Olimpia”, de CSM Focşani, cu scorul de 73-56 (20-14, 9-12, 21-14, 23-16).

A fost un test care a semănat în oarecare măsură cu cel de ieri, cu CSM Galaţi, diferenţa fiind făcută însă de replica mai viguroasă a oaspeţilor din debutul părţii secunde, atunci când au preluat conducerea preţ de câteva minute pe fondul unui debut de repriză mai neinspirat al băieţilor noştri. Mihai Popa şi staff-ul lui au făcut însă rapid reglajele necesare şi cu un Reggie Johnson „în mână”, asistat de Carpenter, Corpodean şi, ca de obicei, de Brkic, CSM Petrolul Ploieşti a îndreptat rapid situaţia şi a câştigat fără emoţii. Şi nu oricum, ci mizând inclusiv pe tinerii din lot, care au prins din nou minute bune pe parchet şi nu au fost departe de a înscrie toţi cel puţin un coş, dacă Petru Voiculescu nu rata două „libere”.

Pentru echipa noastră, au jucat în această seară: R. Johnson (21 puncte, 3×3), Carpenter (11, 1×3), Brkic (10), Corpodean (8, 3×3), Diaconescu (7), T. Pîrvu (4), B. Popa (3), R. Pătraru (3, 1×3), Funderburk Jr. (2), Henry (2), Raşoga (2), Negoiţescu şi P. Voiculescu.

Urmează săptămâna debutului în noul sezon, care este deschis de prima fază a Cupei României, programată la Craiova în cazul nostru: CSM Petrolul Ploieşti este colegă de grupă cu formaţia olteană şi cu SCM Timişoara, urmând să joace sâmbătă, 16 septembrie, cu bănăţenii şi duminică, 17 septembrie, cu SCM U Craiova.

Galerie foto: