Baschet, Liga Naţională: CSM Petrolul Ploieşti, deplasare dificilă la malul Dunării!

Baschet, Liga Naţională: CSM Petrolul Ploieşti, deplasare dificilă la malul Dunării!

Etapa a 4-a a play-out-ului Ligii Naţionale de Baschet Masculin îi duce pe băieţii noştri la Galaţi, pentru confruntarea cu lidera Grupei 11-18 a campionatului, CSM Dunărea. O formaţie redutabilă în special pe teren propriu, unde a făcut câteva „victime” importante, precum SCM Timişoara sau CSO Voluntari, şi care a fost la câteva secunde de accederea în play-off, pierzând  meciul decisiv din Banat după un „buzzerbeater”.

„Am parcurs o săptămână în care ne-am pregătit bine şi am căutat să trecem peste dezamăgirea înfrângerii cu Steaua, venită după ce nu am reuşit să gestionăm în favoarea noastră ultimele zeci de secunde, şi cred că suntem pregătiţi pentru un nou meci tare al play-out-ului. Mergem la Galaţi cu gândul la victorie şi cred că avem şansa noastră dacă vom reuşi să confirmăm lucrurile bune arătate în Capitală şi să eliminăm erorile pe care le-am făcut în unele momente ale jocului”, spune coordonatorul secţiei de baschet a CSM Petrolul Ploieşti, Ionuţ Ivan.

Programată sâmbătă, începând cu ora 17:00, partida de la Galaţi va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Bogdan Podar (Cluj-Napoca), Dragoş Barbu (Iaşi) şi Alexandru Nicolae (Bucureşti), iar comisar din partea Federaţiei Române de Baschet va fi Mihai Caraion (Bucureşti).

Întâlnirea va putea fi urmărită „live” doar pe pagina de youtube a Federaţiei Române de Baschet, aici.