Gimnasta Sabina Enache reprezintă România la Turneul Internaţional „Aphrodite Cup”!

Gimnasta Sabina Enache reprezintă România la Turneul Internaţional „Aphrodite Cup”!

Gimnasta Sabina Enache se numără printre cele cinci sportive care vor reprezenta România, în acest weekend, la Turneul Internaţional „Aphrodite Cup” – Ediţia a 8-a, de la Atena!

Aflată în pregătire la Bucureşti cu Lotul Olimpic al României, sub îndrumarea doamnei Maria Gîrbă, antrenor emerit, şi a Irinei Deleanu, preşedinta Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică, Sabina va concura în competiţia senioarelor, în care este înscrisă şi Christina Drăgan, sora campioanei naţionale Annaliese Drăgan. La Atena, România va fi reprezentată de alte trei gimnaste în întrecerea junioarelor: Amalia Lică, Lisa Maria Garac şi Alexia Maria Ghica.

Pregătită la CSM Ploieşti de Simona Puiu, Sabina Enache a fost repartizată la competiţia din Grecia în Grupa E şi va concura vineri seară la cerc şi minge (ora 21:55), iar sâmbătă seară la măciuci şi panglică (ora 19:25).

Pentru secţia de gimnastică ritmică a CSM Ploieşti, participarea la „Aphrodite Cup” nu este o premieră, Denisa Stoian reuşind, în 2018, să câştige competiţia la categoria „Junioare”, precum şi medaliile de aur în trei dintre cele patru finale pe obiecte: cerc, minge şi panglică!

Baftă, Sabina!