Box: două titluri de vicecampioni la „tineret” pentru Cosmin Bănică şi Georgian Călin!

Box: două titluri de vicecampioni la „tineret” pentru Cosmin Bănică şi Georgian Călin!

Ultima zi a Campionatului Naţional de Box pentru Seniori şi Tineret, de la Târgu Jiu, a adus încă două titluri de vicecampioni pentru sportivii de la CSM Ploieşti, Cosmin Bănică şi Georgian Călin fiind învinşi la puncte în finalele de la categoriile „51 kg”, respectiv „63.5 kg”, de la „tineret”.

Cosmin Bănică a pierdut în faţa lui Massimo Molner (CSM Craiova), sportivul nostru nefiind însă în plenitudinea forţelor din cauza unei indigestii, iar Georgian Călin a fost declarat învins în confruntarea cu Ionuţ Roman (CS Unirea Iaşi), deşi antrenorul coordonator al secţiei de box de la CSM Ploieşti, Titi Tudor, a fost de altă părere.

„Asta este viaţa în box, uneori câştigi, alteori pierzi, deciziile fiind la mâna arbitrilor. Venim acasă cu un titlu de campion, două de vicecampioni şi o medalie de bronz, bilanţ care nu poate decât să ne mulţumească şi să ne arate că muncim bine la sală”, ne-a declarat Titi Tudor.

Ieri, Iulian Dumitrescu a devenit campion naţional de seniori la categoria „86 kg” după ce a trecut în finală de reprezentantul clubului Dinamo, Iura Cureleac.

Medalia de bronz a fost obţinută de Leonard Radu, la categoria „80 kg” de la „tineret”.

Mai multe detalii despre parcursul băieţilor la Târgu Jiu, în articolul de ieri.