Duminică, la prânz, Hipodromul Ploieşti găzduieşte Cupa Federaţiei Române de Trap!

Duminică, la prânz, Hipodromul Ploieşti găzduieşte Cupa Federaţiei Române de Trap!

Hipodromul Ploieşti găzduieşte duminică, începând cu ora 11.00, o nouă reuniune hipică oficială dedicată exclusiv trapului, de această dată.

Organizat de CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, în parteneriat cu Federaţia Română de Trap, evenimentul are patru întreceri în program şi va debuta la ora 11.05, cu Premiul Baikal. Va urma Premiul Darius, la ora 11.30, apoi Premiul Lucas Gabriel, la ora 12.00 şi, la final, Criteriul Pentru Cai de 3 ani ai FRT, programat la ora 12.25!

Continuă concursul foto pe Instagram pentru public!

Cu prilejul reuniunii de duminică, vă propunem să participaţi din nou la concursul pentru publicul spectator prezent pe Hipodromul Ploieşti! Cei trei paşi care trebuiesc parcurşi sunt următorii:

1. Pozează prietenii, familia, căluţii, distracţia sau orice altceva îţi place pe hipodrom!

2. Postează pe Instagram pe story sau pe feed;

3. Tăguieşte-ne cu @hipodromulploiesti

Cel mai interesant instantaneu de la eveniment va fi premiat de Complex Hipodrom cu o plimbare în sulky sub îndrumarea unui driver profesionist.

Altfel, ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka, pentru ei urmând să se amenajeze şi un „fun corner” în zona tribunei, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Prețul unui bilet este de acces la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Programul reuniunii este următorul:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab