Echipa de handbal junioare 3, victorie la reluarea campionatului!

Echipa de handbal junioare 3, victorie la reluarea campionatului!

Prima dintre cele cinci echipe de handbal juniori ale CSM Ploieşti implicate în competiţii oficiale în acest moment, cea a junioarelor 3, a revenit, astăzi, la treabă, o dată cu deplasarea de la Râmnicu Vâlcea, pentru meciul cu HCM Torok. Partida contând pentru prima etapă a returului Seriei F a fost câştigată clar, cu 39-27 (19-14), de elevele lui Robert Comendant, care ocupă poziţia a 5-a în clasament, cu un bilanţ echilibrat: 8 victorii, o remiză şi 8 înfrângeri.

Pentru CSM Ploieşti, au evoluat astăzi: A. Floroiu, M. Popescu – V. Gheorghe (10 goluri), D. Grădişteanu (7), B. Popescu (6), C. Profirescu (4), D. Anghel (3), M. Radu (2), I. Manolache (2), L. Botică (1), A. Rădoi (1), E. Lăcuşteanu (1), C. Radu (1), A. Burtea (1), C. Podărescu, N. Simion.

În a doua etapă a returului, a 11-a a campionatului, junioarele 3 vor juca, duminică, în Sala „Olimpia”, cu CS Chimia Râmnicu Vâlcea.

Celelalte formaţii de handbal juniori ale CSM Ploieşti vor reveni în competiţiile oficiale după cum urmează:

– juniorii 1 (locul 5 în Seria C) vor juca miercuri, 31 ianuarie, în deplasare, cu CS Dinamo Bucureşti;

– juniorii 2 (locul 1 în Seria C) vor sta în prima rundă a returului, de pe 11 februarie, şi vor debuta pe 22 februarie, în deplasare, cu CS Sporting Ghimbav;

– juniorii 3 (locul 4 în Seria D) vor relua competiţia cu un meci acasă, sâmbătă, 10 februarie, în compania formaţiei CS Dinamo Bucureşti;

– junioarele 1 (locul 6 în Seria E) vor juca duminică, 11 februarie, acasă cu Centrul Naţional de Excelenţă Braşov.