Echipa de baschet masculin se întoarce în Sala „Olimpia” pentru jocul cu CSM Mediaş!

Echipa de baschet masculin se întoarce în Sala „Olimpia” pentru jocul cu CSM Mediaş!

Echipa de baschet masculin a CSM Ploieşti revine în faţa propriilor suporteri la şase săptămâni de la ultimul joc din Sala „Olimpia”, cel din 18 decembrie 2017, cu CSU Braşov. Prima apariţie oficială pe teren propriu a băieţilor pregătiţi de Cătălin Burlacu şi Ionuţ Ivan este programată mâine, începând cu ora 17.00, în compania baschetbaliştilor de la CSM Mediaş, ambele formaţii fiind în căutarea primei victorii din 2018. CSM Ploieşti a pierdut la debutul în Faza semifinală a Ligii I în deplasarea de la ABC Athletic Constanţa, scor 67-93, iar oaspeţii de mâine au cedat şi ei, la un o diferenţă drastică, 50-92, în meciul de pe teren propriu, cu CSU Ştiinţa Bucureşti.

Programat în weekend, meciul a fost amânat pentru luni la solicitarea oaspeţilor, care au anunţat că mai mulţi componenţi ai primei echipe combat şi pentru formaţia „U18” a clubului, implicată în meciuri oficiale în ultimele zile.

Din etapa a doua a Fazei semifinale, s-au disputat în acest weekend celelalte trei partide, consemnându-se următoarele rezultate:

CN Aurel Vlaicu – CS Cuza Sport Brăila 62-92

CSM Sighetu Marmaţiei – ABC Athletic Constanţa 91-83

CSU Ştiinţa Bucureşti – CSO Voluntari 102-65