Weekend cu patru meciuri de handbal în Sala Sporturilor Olimpia!

Weekend cu patru meciuri de handbal în Sala Sporturilor Olimpia!

Toate cele cinci echipe de handbal juniori ale CSM Ploieşti implicate la acest moment în competiţii oficiale vor avea programate meciuri în weekend, patru dintre ele chiar în Sala Sporturilor „Olimpia”. Sâmbătă şi duminică, de la orele 14.00 şi 16.00, sunt programate cele patru confruntări de pe teren propriu, singura formaţie care va evolua în deplasare fiind cea de junioare III, care merge la CSŞ Târgovişte.

Prima partidă e mâine, de la ora 14.00, şi aduce faţă în faţă cele două echipe cu punctaj maxim în Seria D a juniorilor III: CSM Ploieşti, pregătită de Gheorghe Puia, şi CSM Bucureşti.

Imediat după, la ora 16.00, confruntarea se va repeta la nivelul juniorilor I, şi la această categorie de vârstă cele două formaţii fiind neînvinse în seria din care fac parte, C. Meciul contează pentru etapa a 4-a a campionatului.

Duminică, de la ora 14.00, junioarele I ale clubului, pregătite de Leonard Cristescu, revin în campionat după o pauză provocată de întreruperea campionatului, urmând să joace în compania echipei ACS Transilvania Braşov.

Seria de meciuri acasă va fi închisă, de la ora 16.00, de partida pe care juniorii II, antrenaţi de Silviu Stănescu, o susţin în faţa celor de la CSO Mizil. Va fi derbi-ul Seriei C, între prima clasată, CSM Ploieşti, cu maxim de puncte după trei runde, şi a doua clasată, CSO Mizil, care are două victorii şi o remiză.

Junioarele III, pregătite de Robert Comendant, joacă duminică, de la ora 10.00, în etapa a 4-a a Seriei F, la CSŞ Târgovişte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.