Fotbal: victorii la Târgovişte pentru juniorii mari ai CSM Ploieşti!

Fotbal: victorii la Târgovişte pentru juniorii mari ai CSM Ploieşti!

Toate cele cinci echipe de fotbal juniori ale CSM Ploieşti au avut programate meciuri în cursul săptămânii trecute, cele mai bune rezultate fiind obţinute de formaţiile de juniori republicani A şi B, care evoluează pe plan naţional. Ambele au jucat în deplasare, la FCM Târgovişte, şi au reuşit victorii clare: juniorii A, pregătiţi de Marian Nicolae, s-au impus cu scorul de 6-2, iar juniorii B, antrenaţi de Dragoş Negraru, au câştigat cu scorul de 3-0.

Pentru cele două echipe, urmează, sâmbătă, confruntări pe teren propriu în compania reprezentantelor CSŞ Târgovişte.

La nivel judeţean, lucrurile nu au stat la fel de bine, cele trei echipe ale CSM Ploieşti bifând o remiză şi două înfrângeri la scor.

Astfel, juniorii C, pregătiţi de Mihai Nicolescu, au remizat, 1-1, în deplasare, cu Petrolul Ologeni, într-un meci contând pentru etapa a 7-a a Seriei I şi ocupă locul al 3-lea în clasament. În runda următoare, ei vor juca acasă, cu Petrosport Ploieşti.

Juniorii D, antrenaţi de Florian Nicolae, au cedat cu 0-7 în confruntarea de pe teren propriu cu Hagianu Mircea Junior Câmpina. În etapa a 9-a, ei vor evolua în deplasare, la Voinţa Vărbilău.

În fine, juniorii E, pregătiţi de Marcel Catinca, au pierdut cu 1-10 meciul jucat acasă cu ACS Petrolul 2 Ploieşti, în etapa a II-a a campionatului. În runda următoare, ei vor juca, miercuri, la AS Strejnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.