Copiii de la CSM Ploieşti, premiaţi la Festivalul Naţional de Minihandbal Masculin!

Copiii de la CSM Ploieşti, premiaţi la Festivalul Naţional de Minihandbal Masculin!

Echipa de minihandbal băieţi a CSM Ploieşti a participat, de miercuri până astăzi, la Festivalul Naţional de Minihandbal Masculin, ce a fost găzduit de Sala Polivalentă din Vaslui. Echivalentul turneelor finale de la nivelurile superioare de vârstă, turneul a reunit la start cele mai bune 16 formaţii din ţară, dar, ca şi în anii precedenţi, s-a desfăşurat sub forma unui festival al handbalului, importantă fiind bucuria copiilor de a practica acest sport, şi nu rezultatele meciurilor.

Cele 16 echipe au fost împărţite în două grupe, CSM Ploieşti fiind repartizată în Seria a II-a, în care a jucat, pe rând, cu LPS Banatul Timişoara, ACS Transilvania Braşov, CS Seini, HC Bucovina Suceava, LPS Piatra Neamţ, DSCL Caracal şi CSM Bucureşti. Aşa cum spuneam, nu s-a ţinut scorul în mod oficial şi, implicit, nu a existat un clasament final, însă copiii pregătiţi la acest turneu de Ramona Ştefan au fost apreciaţi şi remarcaţi de oficialii competiţiei. Toţi copiii participanţi au primit din partea Federaţiei Române de Handbal tricouri special inscripţionate pentru eveniment şi diplome de participare.

Lotul folosit în turneul de la Vaslui a fost format din: Oprea Darius, Floroiu Rafael, Leu Andrei, Voicu Adalberto, Constantinescu Alexandru, Manea George, Crăciun Alexandru, Radu Denis, Popescu Alexandru, Roşu Gabriel, Neagu David, Ciobanu Alvaro, Băncilă Victor, Căldură David, Dumitrache Andrei şi Ştefan Denis.

Deplasarea copiilor s-a făcut pe cont propriu, iar cazarea şi masa tuturor delegaţiilor prezente la festival au fost asigurate de Federaţia Română de Handbal.

Galerie foto:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.