Echipa de baschet a CSM-CSŞ Ploieşti, două victorii într-o zi!

Echipa de baschet a CSM-CSŞ Ploieşti, două victorii într-o zi!

Echipa de baschet feminin a CSM-CSŞ Ploieşti, care evoluează atât la nivel „U16”, cât şi în competiţia senioarelor de Liga I, a reuşit, ieri, să câştige ambele partide pe care le-a avut de disputat.

Mai întâi, dimineaţă, la nivel de „U16”, fetele pregătite de Loredana Munteanu şi Corina Savu s-au impus fără emoţii, cu 95-65, în faţa ultimei clasate, CSŞ Al. Ceuşianu Reghin. Cu o etapă înainte de finalul acestei faze a campionatului, CSM-CSŞ Ploieşti se află pe primul loc al Grupei II – A semifinale, fiind deja calificată pentru turneul final, ce va avea loc în perioada 7-14 mai. Până atunci, fetele mai au de disputat meciul din ultima etapă a acestei faze, de duminică, de la CSŞ Gloria Arad, după care vor avea o pauză de aproape o lună până la turneul final.

Tot ieri, dar după-amiază, CSM-CSŞ Ploieşti a reuşit, în aceeaşi formulă, să obţină prima victorie din Grupa I – A a Ligii I, după ce a trecut cu 74-47 de vecina de clasament, ACS KSE Tg. Secuiesc. Cele două formaţii au bilanţ similar în acest moment: o victorie şi cinci înfrângeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.