Baschet „U18”: eşec în derbi, dar lupta pentru calificarea la turneul semifinal continuă!

Baschet „U18”: eşec în derbi, dar lupta pentru calificarea la turneul semifinal continuă!

Echipa de baschet masculin „U18” a CSM Ploieşti a ratat, astăzi, şansa de a face pasul decisiv spre turneul semifinal al campionatului, după ce a pierdut cu 60-62 (20-16, 7-18, 19-13, 14-15) meciul cu CSŞ Viitorul Cluj-Napoca. Disputat în Sala „Olimpia”, derbiul Grupei III B de recalificare, în care s-au întâlnit două dintre cele trei formaţii care luptă pentru accederea la turneul semifinal, a oferit un baschet de bună calitate, cu realizări deosebite, încrâncenare şi un final pe muchie de cuţit. A decis banca mai lungă a oaspeţilor şi un pic mai multă inspiraţie în momentele decisive ale jocului, ultimele secunde oferindu-le băieţilor noştri şansa de a „fura” victoria şi, implicit, calificarea, pe o aruncare din afara semicercului, a lui Călin Dumitru.

Pentru CSM Ploieşti, au evoluat astăzi: Călin Dumitru (19 puncte), Antonio Crăciun (19), Mircea Topologeanu (11), Teodor Mistodinis (6), Mugur Tudorache (4), Mihnea Vrabie (1), Horia Scărlătescu, Adrian Răducanu şi Sebastian Manu. Nu au intrat: Justin Tăicuţu, Pavel Costea şi Andrei Oprea.

Cu 8 victorii şi 3 eşecuri în grupă, băieţii pregătiţi de Robert Munteanu vor da bătălia decisivă duminica viitoare, tot în Sala Sporturilor Olimpia, cu cealaltă formaţie ce vizează prezenţa la turneul semifinal, ABC Laguna Bucureşti, care are două înfrângeri în cont. Cu un succes ce le-ar conferi avantaj în meciurile directe, după ce au câştigat şi în Capitală, şi fără paşi greşiţi în ultimele două runde ale grupei, băieţii de la CSM Ploieşti vor avea şansa calificării directe la turneul semifinal al campionatului.

 

Galerie foto:

Leave a Reply

Your email address will not be published.