Victorie lejeră pentru baschetbaliştii „U18” înaintea derbiului cu CSŞ Viitorul Cluj-Napoca!

Victorie lejeră pentru baschetbaliştii „U18” înaintea derbiului cu CSŞ Viitorul Cluj-Napoca!

Echipa de baschet masculin „U18” a CSM Ploieşti a bifat, astăzi, o nouă victorie în faza de recalificare, după ce a trecut cu 63-44 (22-9, 19-13, 9-13, 13-9) de CSŞ Sibiu, într-un meci disputat în devans, din etapa a 12-a. A fost, pentru băieţii pregătiţi de Robert Munteanu, un bun prilej de antrenament înaintea mult mai dificilei confruntări de mâine, cu CSŞ Viitorul Cluj-Napoca, în care o victorie îi poate apropia de calificarea în faza semifinală a campionatului.

Pentru CSM Ploieşti, au jucat astăzi: Mugur Tudorache (13 puncte), Mihnea Vrabie (13), Mircea Topologeanu (12), Călin Dumitru (9), Antonio Crăciun (5), Teodor Mistodinis (4), Horia Scărlătescu (3), Justin Tăicuţu (2), Adrian Răducanu (2), Andrei Oprea, Sebastian Manu şi Pavel Costea.

Băieţii noştri au ajuns la un bilanţ de 8 victorii şi două înfrângeri în Grupa III B de recalificare, iar mâine, de la ora 15.00, după meciul de volei dintre Tricolorul LMV Ploieşti şi Steaua Bucureşti, vor disputa derbiul cu CSŞ Viitorul Cluj-Napoca.

 

Galerie foto:

Leave a Reply

Your email address will not be published.