Atleţii de la CSM Ploieşti, performanţe la „Cupa Începătorului”!

Atleţii de la CSM Ploieşti, performanţe la „Cupa Începătorului”!

Micii atleţi de la CSM Ploieşti, pregătiţi de Maria Sîrbu, au participat, sâmbătă şi duminică, la „Cupa Începătorului”, o competiţie desfăşurată în sala de atletism din cadrul Complexului Naţional Sportiv „Lia Manoliu”.

La „copii 2”, Ianis Moise a avut o performanţă deosebită în proba de 50 metri plat, reuşind să ocupe locul I cu timpul de 7.08 secunde, realizare ce a reprezentat şi cea mai bună performanţă din concurs, echivalând cu 905 puncte. Tot Ianis a ocupat locul al 2-lea în proba de 200 metri, cu timpul 28.81 secunde. Tot la „copii 2”, Bianca Ciobanu a urcat pe prima treaptă a podiumului în proba de aruncarea greutăţii, cu o performanţă de 10.89 metri. Nu în ultimul rând, ştafeta formată din Ştefan Creţu, Mihnea Vlădescu, Bogdan Vlădescu şi Cristian Cîrstea a ocupat poziţia secundă la 4×50 metri.

În competiţia rezervată „copiilor 3” Ştefan Ciobanu a fost primul la aruncarea greutăţii, cu 14.22 metri, reuşită ce i-a adus, şi lui, cea mai bună performanţă din concurs, echivalând cu 777 puncte. Ştafeta de 4×50 metri fete, în componenţa Anastasia Dobrin, Allegra Ioniţă, Sofia Cazacu şi Ioana Cazacu, a ocupat locul 5, iar cea a băieţilor, formată din Radu Creţu, Damian Păunescu, Demis Trandafir şi Vlad Ioniţă, a venit pe locul 6.

Leave a Reply

Your email address will not be published.