Juniorii B de la CSM Ploieşti au baraj cu Hagianu Mircea Junior Câmpina!

Juniorii B de la CSM Ploieşti au baraj cu Hagianu Mircea Junior Câmpina!

Câştigători ai Seriei a II-a a competiţiei judeţene la nivel de juniori B, fotbaliştii de la CSM Ploieşti, pregătiţi de Lucian Catinca, se pregătesc pentru barajul cu câştigătoarea Seriei I, Hagianu Mircea Junior Câmpina, în urma căruia se va stabili formaţia ce merge la Turneul zonal pe ţară.

Echipa calificată se va decide la capătul unei duble manşe ale cărei meciuri sunt programate vineri, de la ora 18.00, pe terenul sintetic de la Câmpina, respectiv marţi, de la ora 17.30, pe Stadionul „Ilie Oană”.

CSM Ploieşti a câştigat Seria a II-a judeţeană după un parcurs aproape perfect, având 23 de victorii, o remiză şi un eşec, dar şi un meci amânat. Campionatul se încheie abia sâmbătă în această serie, dar, cum Federaţia Română de Fotbal solicită mai devreme stabilirea echipei care merge la faza zonală, CSM Ploieşti, care are 8 puncte avansa faţă de formaţia de pe locul al 2-lea, Voinţa Ciorani, va disputa barajul cu Hagianu Mircea Junior, apoi va juca, sâmbăta viitoare, partida din ultima rundă, cu Unirea Bărcăneşti.

De partea cealaltă, Hagianu Mircea Junior Câmpina a câştigat clar Seria I, cu 20 de victorii în tot atâtea meciuri disputate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.