Cu Danubius, victoria e obligatorie!

Cu Danubius, victoria e obligatorie!

Eşecul cu HC Vaslui cântăreşte greu în clasament pentru handbaliştii de la CSM Ploieşti, care sunt obligaţi să se motiveze suplimentar în ultimele patru etape ale play-out-ului şi să scoată maxim posibil. În acest context, meciul de mâine, cu Danubius Galaţi, din Sala „Olimpia”, e musai să fie câştigat, formaţia care a luat un singur punct în acest sezon fiind cea mai la îndemână victimă din aceste ultime runde.

„Trebuie să câştigăm, nu încape îndoială, pentru a urca peste Focşani, care în mod normal trebuie să piardă la Vaslui. Apoi, duminică, mergem să nu pierdem la Focşani pentru a rămâne deasupra lor şi a depinde doar de rezultatele noastre în ultimele etape”, spune coordonatorul secţiei de handbal masculin a clubului nostru, Ion Nicolae. Situaţia lotului este aceeaşi din ultimele etape, Dragoş Dobrescu având la dispoziţie 14 jucători, cu absenţii obişnuiţi: Răzvan Farcaş şi Bogdan Năstase.

Partida de mâine, din Sala „Olimpia”, va începe la ora 18.00, va fi arbitrată de Marius Fiscu (Timişoara) şi Aurel Moldoveanu (Arad) şi îl va avea ca observator din partea FRH pe Ion Ciobanu, din Bacău.

Play-out, Etapa a VII-a

CSM Ploieşti – Danubius Galaţi

HC Vaslui – CSM Focşani

HCM Minaur Baia Mare – Energia Tg. Jiu.

Clasament play-out

1. Energia Târgu Jiu – 34 puncte

2. Minaur Baia Mare – 29 puncte

3. Handbal Club Vaslui – 26 puncte

4. CSM Focşani – 25 puncte

5. CSM Ploieşti – 24 puncte

6. Danubius Galaţi – 1 punct

Etapa a VIII-a (sâmbătă-duminică, 14-15 mai): CSM Focşani – CSM Ploieşti (duminică, ora 18.30), Danubius Galaţi – Minaur Baia Mare (sâmbătă, ora 12.00), Energia Târgu Jiu – HC Vaslui (sâmbătă, ora 17.00).

Leave a Reply

Your email address will not be published.