Duelul pentru supremaţie se dă, vineri, în Sala Sporturilor Olimpia!

Duelul pentru supremaţie se dă, vineri, în Sala Sporturilor Olimpia!

Deja calificată la turneul de promovare în Liga Naţională, echipa masculină de baschet CSM Ploieşti va încheia, vineri după-amiază, de la ora 17:00, pe teren propriu, parcursul în „semifinalele” Ligii I. Pe primul loc înaintea ultimei etape, formaţia antrenată de Eugen Ilie are nevoie de victorie în faţa Politehnicii Iaşi, pentru a-şi păstra fotoliul de lider şi a beneficia, astfel, de un ascendent moral important înaintea turneului final.

Cu patru victorii consecutive în returul fazei semifinale, Vlad Dumitrescu şi compania vor întâlni o formaţie ieşeană la rândul său calificată în careul de aşi al Ligii I, indiferent de rezultatele înregistrate în ultima rundă. În paralel, de la aceeaşi oră, în Maramureş şi pe Bega se vor desfăşura celelalte două confruntări ale etapei a X-a, şi anume BCM Olimpic Baia Mare – Ştiinţa Bucureşti şi Timba Timişoara – CS Cuza Sport Brăila.

Altfel, luni, 16 mai, la sediul Federaţiei Române de Baschet va avea loc licitaţia pentru organizarea turneului de promovare în Liga Naţională, ce se va desfăşura în perioada 27-29 mai.

Clasament

1. CSM Ploieşti (7-2) – 16 puncte

2. Politehnica Iaşi (6-3) – 15 puncte

3. Ştiinţa Bucureşti (5-4) – 14 puncte

4. BCM Olimpic Baia Mare (5-4) – 14 puncte

5. Timba Timişoara (4-5) – 13 puncte

6. CS Cuza Sport Brăila (0-9) – 9 puncte

Leave a Reply

Your email address will not be published.