Misiune dificilă, dar nu imposibilă, la Târgu Jiu!

Misiune dificilă, dar nu imposibilă, la Târgu Jiu!

Cu un moral bun după cele două victorii consecutive reuşite în ultima săptămână, cu Danubius Galaţi şi CSM Focşani, handbaliştii pregătiţi de Dragoş Dobrescu au parte, mâine, de cea mai dificilă deplasare din play-out, pe terenul formaţiei fără griji, Energia Târgu Jiu. Gorjenii vin după un succes la un gol la Vaslui, prin care s-au dus la 10 puncte de primul loc care duce la baraj, şi sunt departe de lupta încrâncenată din zona retrogradării directe.

Pentru băieţii noştri, partida de mâine este una în care orice punct este binevenit, presiunea fiind totuşi mai mică decât în confruntările cu celelalte formaţii, cu care există o luptă directă pentru poziţiile de baraj. Clasamentul play-out-ului s-a rupt puţin după primele trei runde, iar CSM Ploieşti va lupta cu HC Vaslui şi CSM Focşani pentru a evita penultima poziţie a ierarhiei, care duce direct în Divizia A, existând însă vagi speranţe legate şi de o posibilă apropiere de cei de la Minaur.

„Mergem la Târgu Jiu să ne jucăm şansa şi să încercăm să luăm măcar un punct. Am vorbit cu băieţii şi am convenit că fiecare meci trebuie abordat ca o finală, aşa că ne vom lupta şi mâine pentru fiecare minge. Ei au un lot mai numeros, mai experimentat, dar ne propunem să jucăm bine, în speranţa că asta ne va aduce un rezultat bun, şi să ieşim sănătoşi, pentru că ne aşteaptă alte meciuri grele şi, la situaţia în care suntem din punct de vedere al lotului, nu ne mai dorim accidentări”, spune antrenorul principal al echipei noastre, Dragoş Dobrescu. El nu va putea conta mâine pe Răzvan Farcaş, în recuperare după operaţia la gleznă, şi Bogdan Năstase, operat de apendicită, iar Claudiu Dediu este incert din cauza întinderii suferite în jocul de la Galaţi.

Partida de la Târgu Jiu va începe la ora 17.00, va fi arbitrată de Claudiu Gorina şi Florin Melencu (ambii din Dolj) şi îl va avea ca observator pe Ioan Rîpă (Timişoara).

Play-out – Etapa a IV-a

Energia Tg. Jiu – CSM Ploieşti

Danubius Galaţi – CSM Focşani

Minaur Baia Mare – HC Vaslui.

Clasament play-out

1. Energia Târgu Jiu – 30 puncte

2. Minaur Baia Mare – 28 puncte

3. CSM Ploieşti – 20 puncte

4. Handbal Club Vaslui – 19 puncte

5. CSM Focşani – 16 puncte

6. Danubius Galaţi – 1 punct

Etapa a V-a (miercuri, 27 aprilie): CSM Ploieşti – Minaur Baia Mare (ora 20.30), HC Vaslui – Danubius Galaţi, CSM Focşani – Energia Târgu Jiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.