Băieţii lui Eugen Ilie şi-au consolidat poziţia secundă în faza semifinală!

Băieţii lui Eugen Ilie şi-au consolidat poziţia secundă în faza semifinală!

Echipa masculină de baschet CSM Ploieşti şi-a asigurat matematic prezenţa la turneul de promovare în Liga Naţională, după ce, vineri seară, a trecut cu 85-80, în „overtime”, de BCM Olimpic Baia Mare. A fost a patra victorie consecutivă pe teren propriu în faza semifinală pentru formaţia antrenată de Eugen Ilie, care şi-a consolidat locul secund în Liga I şi poate spera chiar la fotoliul de lider, la finalul întrecerii, dacă va învinge Politehnica Iaşi, în ultima etapă.

Până atunci, însă, Vlad Dumitrescu şi colegii săi se vor deplasa, la finalul săptămânii viitoare, la Timişoara, pentru „restanţa” cu Timba, din cadrul rundei a VIII-a. În weekend, bănăţenii au ieşit din zona locurilor 1-4, după ce au pierdut în Copou, cu Politehnica, scor 71-89, rezultat de care a avut grijă să profite Ştiinţa Bucureşti, învingătoare la Brăila, pe terenul ultimei clasate, scor 81-74.

Liga I, faza semifinală, etapa a IX-a:

CSM Ploieşti – BCM Olimpic Baia Mare 85-80

Politehnica Iaşi – Timba Timişoara 89-71

CS Cuza Sport Brăila – Ştiinţa Bucureşti 74-81

Clasament

1. Politehnica Iaşi (6-3) – 15 puncte

2. CSM Ploieşti (6-2) – 14 puncte

3. Ştiinţa Bucureşti (5-4) – 14 puncte

4. BCM Olimpic Baia Mare (5-4) – 14 puncte

5. Timba Timişoara (4-4) – 12 puncte

6. CS Cuza Sport Brăila (0-9) – 9 puncte

Etapa viitoare (15 mai): CSM Ploieşti – Politehnica Iaşi, BCM Olimpic Baia Mare – Ştiinţa Bucureşti, Timba Timişoara – CS Cuza Sport Brăila

Leave a Reply

Your email address will not be published.