Victoria, singurul obiectiv cu Măgura Cisnădie!

Victoria, singurul obiectiv cu Măgura Cisnădie!

După ce au întâlnit primele două clasate din Liga Naţională, handbalistele de la CSM Ploieşti încheie ediţia de campionat 2015-2016 cu două confruntări în compania ultimelor formaţii din clasament, Măgura Cisnădie (locul 13) şi HC Alba Sebeş (locul 14), obiectivul fiind clar: 6 puncte, pentru locul 6 în ierarhia finală!

Mâine după-amiază, de la ora 17.00, Sala Sporturilor Olimpia va găzdui partida cu Măgura Cisnădie, formaţie în faţa căreia fetele noastre au de luat şi o revanşă după acel 34-34 consemnat în tur, după o revenire spectaculoasă a CSM-ului în repriza secundă, la pauză fiind 23-16 pentru gazde. „Ne-am antrenat bine în această săptămână, iar fetele sunt concentrate la acest joc, pe care trebuie să îl câştigăm. Vrem victoria, dar vrem şi să facem un meci bun şi mai vrem ca suporterii să fie alături de noi şi să ne susţină. Am vorbit cu fetele şi le-am cerut să fie concentrate pe aceste două meciuri de campionat care urmează, abia apoi să ne gândim la partida din Cupa României, cu HCM Baia Mare. E clar că suntem favoriţi în aceste două meciuri şi trebuie să luăm şase puncte, pentru a ne asigura poziţia a 6-a a clasamentului!”, spune antrenorul principal al echipei noastre, Neven Hrupec. Tehnicianul se va putea la meciul de mâine şi pe Nicoleta Tudor, care revine pe teren la 45 de zile de la operaţia suferită la genunchiul piciorului drept, ea antrenându-se în ultimele zile cot la cot cu colegele ei. Lipsesc în continuare Ivana Bozovic, Oana Ionescu şi Ionela Dinu, ultima reluându-şi antrenamentele, fără a risca, însă, apariţia într-un meci oficial.

Partida de mâine va începe la ora 17.00, va fi arbitrată de Octavian Fînaţă (Arad) şi Ştefan Hendrea (Maramureş) şi îl va avea observator pe Constantin Milcu (Mehedinţi).

Foto: sbsport.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.