La Galaţi, după 3 puncte vitale

La Galaţi, după 3 puncte vitale

Handbaliştii de la CSM Ploieşti au debutat cu stângul în play-out, pierzând clar meciul de miercuri, de la Vaslui, dar nu au voie să rateze următoarele două confruntări, în care întâlnesc ultimele două clasate: Danubius Galaţi şi CSM Focşani. Primul pas va fi făcut mâine seară, când elevii lui Dragoş Dobrescu joacă la Galaţi şi sunt obligaţi să câştige pe terenul formaţiei care are o singură remiză în acest sezon şi pe care au învins-o, deja, în trei rânduri: de două ori în campionat şi o dată în Cupa României. E o victorie „de serviciu”, absolut necesară înaintea partidei de miercuri, din Sala „Olimpia”, cu CSM Focşani, în care se va juca pentru evitarea retrogradării directe.

Tehnicianul echipei noastre se va baza mâine pe acelaşi lot de jucători ca şi la Vaslui, singura absenţă fiind cea a pivotului Răzvan Farcaş, aflat în recuperare după operaţia suferită la gleznă.

Confruntarea de la Galaţi va începe la ora 20.00, va fi arbitrată de Adrian Georgescu şi Mihai Moldoveanu (ambii din Constanţa) şi îl va avea ca observator pe Gigi Antonescu (Argeş).

Leave a Reply

Your email address will not be published.