VICTORIE LA SEBEŞ ŞI FETELE ÎNCHEIE CAMPIONATUL PE LOCUL 6!

VICTORIE LA SEBEŞ ŞI FETELE ÎNCHEIE CAMPIONATUL PE LOCUL 6!

Handbalistele de la CSM Ploieşti au încheiat, în această seară, ediţia de campionat „2015-2016” a Ligii Naţionale cu victoria de serviciu de la Sebeş şi au reuşit să-şi îmbunătăţească performanţa din sezonul trecut cu două poziţii, încheind pe locul al 6-lea al ierarhiei. Ultima clasată nu le-a ţinut piept fetelor noastre şi a cedat la scor după două reprize aproape identice, rezultatul final, 20-36, consemnându-se după o primă repriză încheiată cu 10-19.

Derularea ostilităţilor nu necesită o descriere prea amplă, fiind suficient de spus că partida a început de la 0-3, după o dublă a Ramonei Farcău şi un gol al Mihaelei Tivadar, iar în minutul 10 tabela indica deja 2-7, cu Marina Dmitrovic alăturându-li-se celor două colege pe lista marcatoarelor. A fost, apoi, 5-10, 7-13 şi, după un nou „sprint” ploieştean, 8-18, cu puţine minute înainte de pauză (27).

Repriza secundă a curs similar, de la 10-19 ajungându-se în doar 4 minute la 10-23, pentru ca, apoi, după o scurtă perioadă de acalmie, până la 14-27, să vină o nouă serie de goluri ale CSM-ului, ce a dus tabela la 14-33 (minutul 50). Cu gândul şi la importanta partidă de miercuri, din Cupa României, cu HCM Baia Mare, Neven Hrupec a apelat, treptat, la toate jucătoarele de pe bancă, iar relaxarea din final a făcut ca diferenţa de la final să se reducă puţin, reflectând, totuşi, diferenţa dintre o formaţie retrogradată şi o pretendentă la cupele europene.

Pentru CSM Ploieşti, au evoluat: Şerban, A. Dumitru – Dmitrovic (7 goluri), Burtea-Shutska (5), Tivadar (4), Balaban-Curtean (4), Farcău (4), Chiricuţă (3), Mitrescu (2), Vasilescu (2), Caraşol (2), Sheiko (1), N. Tudor (1) şi Florea (1).

Mulţumit de această nouă vitorie a fetelor, dar cu gândul la meciul de miercuri, cu vicecampioanele, directorul clubului, Cezar Stoichiciu, a declarat: „Le felicit pe fete pentru că au încheiat campionatul cu două victorii lejere şi sper ca partidele acestea să fi fost bune repetiţii pentru importantul meci de miercuri, din Cupa României, cu Baia Mare. Vrem să facem performanţă la CSM Ploieşti, iar Cupa României este o competiţie care ne oferă această oportunitate, reprezentând, totodată, şi drumul spre o participare într-o cupă europeană. Ne aşteaptă un meci extrem de important miercuri, în care vreau ca fetele să fie concentrate şi determinate să facă un rezultat istoric pentru CSM Ploieşti”.

 

Miercuri, cuplaj handbalistic în Sala „Olimpia”!

 

Fetele joacă miercuri, în Sala Sporturilor Olimpia, de la ora 18.00, în optimile de finală ale Cupei României, cu HCM Baia Mare, calificarea urmând să se decidă într-o singură manşă. Confruntarea face parte dintr-un cuplaj handbalistic organizat de clubul nostru, de la ora 20.30 urmând să aibă loc partida pe care băieţii lui Dragoş Dobrescu o vor susţine în compania celeleilalte formaţii din Baia Mare, Minaur, în etapa a V-a a play-out-ului Ligii Naţionale masculine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.