Înfrângere fără drept de apel, în condiții aparte

CSM 2 Târgoviște – CSM Ploiești 67-34 (34-16)

CSM Ploiești: Moldoveanu, Pandrea, Popescu, Stan, Savu.

Scorul pe sferturi: 23-7, 11-9, 17-11, 26-7.

 

Fără trei dintre titularele obișnuite, echipa feminină de baschet CSM Ploiești nu a avut nicio șansă la Târgoviște, în fața unei formații care a rulat mai multe jucătoare de la „gruparea mamă“, între care și o americancă. Judecând după aceste coordonate, filmul jocului a curs într-o singură direcție, rezultatul final fiind unul logic, în condițiile date.

Rămasă și fără Ioana Ghizilă – prinsă în programul federației, la Cluj, și Ana Maria Casale, care a acuzat o răceală puternică, în ultimele zile, pe lângă mai vechea problemă la gleznă a Alexiei Apostolescu, antrenoarea Loredana Munteanu s-a văzut nevoită să improvizeze la nivelul „primului 5“, dar și al lotului, unde și-au făcut apariția mai multe junioare de la echipa sub 16 ani.

În antiteză cu problemele de lot ale echipei noastre, formația gazdă a „împrumutat“ câteva jucătoare și de la campioana României, drept pentru care deznodământul partidei era unul previzibil încă de la pauză. CSM 2 Târgoviște și-a adjudecat fiecare sfert în parte și i-a administrat grupării ploieștene a șaptea înfrângere a sezonului. Următorul meci pentru fetele Loredanei Munteanu va avea loc miercuri, la Iași, în compania Politehnicii, de la ora 17:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published.