Echipa de juniori IV, locul al II-lea la Râmnicu Vâlcea!

Echipa de juniori IV a CSM Ploieşti a participat, în weekend, la Râmnicu Vâlcea, la un turneu de verificare la care au mai fost prezente CSM Bucureşti, CSM Medgidia şi formaţia locală HCM Torok Vâlcea, reuşind să ocupe locul al II-lea la finalul competiţiei.

S-a jucat „fiecare cu fiecare”, iar băieţii antrenaţi de Gheorghe Puia au înregistrat următoarele rezultate: 20-17 cu Torok Vâlcea şi 20-24 cu CSM Bucureşti, în prima zi, apoi 20-12 cu CSM Medgidia, ieri dimineaţă. În condiţiile în care Vâlcea a trecut de CSM Bucureşti doar la un gol, formaţia din Capitală a câştigat, până la urmă, turneul, iar CSM Ploieşti a ocupat poziţia secundă. Toţi copiii au primit diplome de participare şi medalii, festivitatea fiind oficiată de câteva dintre jucătoarele echipei de senioare a HCM Râmnicu Vâlcea.

Lotul de jucători folosit de Gheorghe Puia a fost următorul: Stan Cătălin, Mihai Ion, Moldoveanu Eric, Stănescu Mihai, Niculaie Bogdan, Ilie Alexandru, Pleşea Marian, Ghiţă Alexandru, Davidoiu Sebastian, Drăgan Klaus, Gheorghe Cristian, Sârbu Mihai.

Tot în acest weekend, sâmbătă, echipa de juniori III a clubului nostru, sub comanda Ramonei Ştefan, a disputat, în Sala „Leonard Doroftei”, un amical în compania formaţiei CSM Bucureşti, reuşind să se impună clar, cu 35-25.

Leave a Reply

Your email address will not be published.