Sportivii blocaţi de intemperii au revenit, astăzi, în Ploieşti!

Cele trei echipe ale CSM Ploieşti blocate, ieri, de intemperii la Călăraşi, Brăila şi Constanţa au revenit, astăzi, acasă. Primele care au ajuns în Ploieşti au fost componentele lotului de volei speranţe, care s-au întors de la Călăraşi după un drum de aproape cinci ore, pe ruta Slobozia – Urziceni – Ploieşti. Au plecat în jurul orei 11.00 şi au ajuns acasă după 15.30.

Tot la ora 11.00 a părăsit hotelul din Brăila şi delegaţia echipei de handbal feminin, care a avut însă de aşteptat o oră şi jumătate la ieşirea din oraş (foto) până a obţinut acordul poliţiei de a porni spre Slobozia, rută ocolitoare aleasă în condiţiile în care şoseaua Brăila – Buzău era închisă şi la acea oră. După un drum de circa şase ore, fetele au ajuns, în jurul orei 18.30, în Ploieşti.

Cea mai grea misiune au avut-o componenţii echipei de handbal masculin, care au venit de la Constanţa, dar nu au putut folosi autostrada A2, care a fost închisă pe tronsonul Feteşti – Lehliu. Autocarul a părăsit oraşul de pe Litoral la ora 13.00 şi a ajuns în Ploieşti după opt ore de mers în condiţii de iarnă, băieţii călcând, în ultima parte a traseului, pe drumul „bătătorit” de voleibaliste şi handbaliste, Slobozia – Urziceni – Ploieşti, despre care ştiau că este utilizabil în condiţii acceptabile.

Mâine, cele două echipe de handbal îşi vor respecta programul stabilit de pregătire, fetele având programate două antrenamente – primul la Sala Oxigen, iar cel de-al doilea în Sala „Olimpia”, iar băieţii, un meci amical, de la ora 13.00, cu CSM Bucureşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.