Prima reprezentaţie baschetbalistică în 2016 le aparţine fetelor

CSM Ploieşti – Olimpia CSU 2 Braşov, duminică, ora 12:00

 

La aproape o lună de la ultimul meci disputat în campionatul Ligii I, în deplasare, cu Sepsi 2 Sf. Gheorghe, baschetbalistele de la CSM Ploieşti revin pe parchetul Sălii Sporturilor „Olimpia”, cu prilejul confruntării de mâine, împotriva Olimpiei CSU 2 Braşov. Partida reprezintă o restanţă din cadrul ultimei etape a turului, iar fetele Loredanei Munteanu speră într-un debut cu dreptul în noul an, încununat cu o victorie în faţa ardelencelor.

Jucătoarele echipei de senioare de la CSM Ploieşti au obţinut un singur succes, până acum, în prima parte a campionatului, în deplasare cu Rapid 2, dar evoluţiile pe alocuri chiar consistente ale Ioanei Ghizilă şi colegelor sale au generat reacţii pozitive din partea adversarelor. Elevele Loredanei Munteanu au crescut de la etapă la etapă, au învăţat să pună probleme unor echipe mult mai experimentate şi, chiar dacă situaţia din clasament oglindeşte o cu totul altă realitate, există premise ca ploieştencele să-şi îmbunătăţească palmaresul, în retur.

Meciul de duminică oferă primul prilej în acest sens, „satelitul” prim-divizionarei braşovene sosind la Ploieşti de pe poziţia a 5-a a seriei, cu patru victorii şi două înfrângeri, dar şi cu destule junioare care vor fi văzute la lucru, în „Olimpia”, înaintea demarării fazelor semifinale de la „U16” şi, respectiv, „U18”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.