„Raze de soare” din partea baschetbaliştilor ploieşteni, în pragul Sărbătorilor!

Respectând tradiţia ultimilor ani, în ajunul Sărbătorilor de Iarnă, baschetbaliştii ploieşteni le-au oferit cadouri copiilor neajutoraţi de la centrul de plasament „Raza de Soare”, din Băicoi. Luni după-amiază, câţiva reprezentanţi ai echipei de seniori de la CSM Ploieşti au jucat cu brio rolul lui Moş Crăciun, împărţindu-le copiilor dulciuri, sucuri şi fructe.

„Este o acţiune care s-a permanentizat  în ultimii ani şi acest lucru ne bucură în mod special. La centrul de plasament <Raza de Soare>, avem 27 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani, care s-au bucurat enorm la sosirea baschetbaliştilor ploieşteni. Şi în acest an, cu ajutorul domnului Cătălin Burlacu şi al unor persoane care au dorit să rămână anonime, am reuşit să le oferim copiilor câteva momente de bucurie în ajunul Sărbătorilor, dar şi şansa unor fotografii cu jucătorii de la CSM Ploieşti. Indiferent de numele structurilor baschetbalistice din oraşul Ploieşti, implicarea unor oameni de bine în comunitate înseamnă mult pentru aceşti copii, mai ales acum, în pragul Crăciunului şi al Anului Nou”, a declarat Letiţia Muşat, şeful Complexului de Servicii Comunitare „Raza de Soare”, din Băicoi, în cadrul căruia funcţionează şi centrul de plasament cu acelaşi nume.

Prezent la acest eveniment, Dacian Vanc, coordonatorul secţiei de baschet de la CSM Ploieşti, a ţinut să sublinieze următoarele: „Suntem fericiţi că am reuşit să-i vizităm pe aceşti minunaţi copii, care, de-a lungul ultimilor ani, ne-au primit întotdeauna cu braţele deschise. S-au bucurat mult să ne vadă, am şi socializat pentru câteva minute cu cei mai îndrăzneţi dintre micuţi şi, per ansamblu, consider că a fost o acţiune reuşită”.

Unul dintre cei mai în formă jucători ai echipei în prima parte a sezonului, Adrian Movileanu a ţinut, la rândul său, să ne spună câteva cuvinte: „Prin aceastã vizitã, am vrut sã le facem o surprizã copiilor, în pragul Sãrbãtorilor de Crãciun. Au fost foarte încântaţi de cadourile primite, iar noi le-am promis cã vom continua sã îi vizitãm şi în anii următori”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.