CSM Ploieşti I, în „sferturi” la „Cupa Moş Crăciun”!

CSM Ploieşti participă, în aceste zile, la cea de-a XXIII-a ediţie a popularei competiţii „Cupa Moş Crăciun”, organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova şi rezervată, în acest an, copiilor născuţi în anul 2003 şi mai mici. Clubul nostru a avut înscrise la startul turneului două echipe, însă doar una, cea pregătită de Dragoş Negraru, a reuşit să se califice după prima fază a grupelor.

CSM Ploieşti I (jucători născuţi 2003) a câştigat, ieri, la Blejoi, ambele meciuri disputate în Grupa I, 8-0 cu Tinereţea Izvoarele şi 13-0 cu Hagianu Mircea Junior II, şi merge în sferturile de finală, urmând să joace, marţi, de la ora 14.00, în Sala „Olimpia”, în compania câştigătoarei Grupei J, CS Petrolul ’95 I Ploieşti.

CSM Ploieşti II (jucători născuţi 2004-2005) a făcut parte din Grupa B, ale cărei partide s-au disputat tot la Blejoi, dar azi dimineaţă. Elevii lui Mihai Nicolescu au pierdut 2-1 partida de debut cu CS Petrolul ’95 III Ploieşti, după ce au condus cu 1-0, apoi au fost învinşi cu 2-0 şi de CS Brazi, formaţia care s-a calificat surprinzător în faza sferturilor de finală. Ulterior, CSM Ploieşti II a câştigat cu 1-0 meciul cu ocupanta poziţiei a III-a din Grupa A, Luceafărul Drajna, partida făcând parte din seria de jocuri gândite de organizatori pentru a le asigura tuturor echipelor câte trei întâlniri în cadrul competiţiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.