Handbalistele şi-au reluat astăzi antrenamentele

După fix 17 zile de pauză, handbalistele de la CSM Ploieşti şi-au reluat, astăzi, antrenamentele în perspectiva returului campionatului, ele având la dispoziţie puţin mai mult de o lună pentru a pregăti următorul meci oficial, programat pe 9 ianuarie, în Sala „Olimpia”, în compania Rapidului.

Singura noutate de la reunire a fost Oana Ionescu, extrema stângă urmând să revină la echipă după o pauză de şapte luni, fostul staff renunţând la serviciile sale pe finalul sezonului trecut. În schimb, a absentat motivat o altă extremă stângă, Alexandra Caraşol, aflată în cantonament la Chiajna cu lotul naţional de tineret, pregătit de Ion Crăciun.

Primul antrenament a avut loc în cursul după-amiezii, în Sala de fitness Oxigen, noul partener al clubului CSM Ploieşti. Fetele se vor pregăti în următoarele trei zile la Ploieşti, pentru ca, joi seară, să plece spre Brăila, acolo unde vor participa la un turneu organizat de formaţia gazdă: „Cupa Dunărea 2015”. Elevele lui Neven Hrupec vor juca vineri cu CSM Unirea Slobozia, de la ora 12.00, şi cu divizionara secundă CSU Danubius Galaţi, de la ora 17.00, pentru ca, sâmbătă, de la ora 13.00, să dispute cel mai interesant meci al competiţiei, cu HC Dunărea Brăila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.