Participare onorabilă pentru înotători la primul campionat naţional al carierei

Înotătorii de la CSM Ploieşti au participat, în weekend, la Bacău, la Campionatul Naţional de Poliatlon rezervat copiilor cu vârste de 10-11 ani, evoluţiile celor patru sportivi pregătiţi de Tamara Costache fiind demne de apreciat, în condiţiile în care a fost prima competiţie de acest nivel la care au luat parte.

Cele mai bune evoluţii le-a avut Thea Stănilescu, de altfel cea mai promiţătoare înotătoare a clubului nostru, care a venit pe locul 13 la 50 metri liber, 14 la 50 metri spate, 17 la 50 metri bras, 15 la 200 metri mixt şi 25 la 200 metri liber, performanţe ce au clasat-o, la final, pe locul 23 la general. Ceilalţi trei sportivi înscrişi în concurs, Alesia Moghioroiu, Sara Niţu şi Sebastian Stancu, au scos timpi buni, îmbunătăţindu-şi performanţele anterioare şi arătând un progres care nu poate decât să bucure, în condiţiile în care au în spate doar un an de antrenamente.

La competiţie au participat 500 de sportivi reprezentând 56 de cluburi din ţară.

Pentru înotătorii de la CSM Ploieşti, următoarea întrecere va fi Cupa „Moş Crăciun”, organizată de clubul nostru sâmbătă, 12 decembrie, începând cu ora 10.00, la Bazinul Vega.

Leave a Reply

Your email address will not be published.