Misiune grea, dar nu imposibilă, pentru Szopka şi colegii lui

Handbaliştii de la CSM Ploieşti revin, mâine, la competiţia internă după o pauză de trei săptămâni, urmând să primească vizita uneia dintre revelaţiile Ligii Naţionale, HC Adrian Petrea Reşiţa. Programat la ora 11.30, în Sala Sporturilor Olimpia, meciul se anunţă dificil pentru elevii lui Ion Nicolae şi Dragoş Dobrescu, dar nu imposibil de câştigat, mai ales că băieţii noştri vin după două succese consecutive pe teren propriu: 33-26 cu HC Vaslui şi 31-24 cu CSM Călăraşi.

„Va fi un meci greu, echilibrat, în faţa unei formaţii care a început mai bine campionatul, având, poate, şi puţină şansă atât prin prisma programului, cât şi a desfăşurării unor meciuri. Eu le-am cerut băieţilor să fie concentraţi şi să jucăm bine, în ciuda problemelor cu care ne confruntăm în această perioadă. Iar dacă vom juca la un nivel bun, vom avea toate şansele să câştigăm”, spune antrenorul principal Dragoş Dobrescu.

Partea bună este că ambii jucători care au avut probleme medicale în ultima vreme, portarul Răzvan Szopka (tăiat la mână în jocul de la Târgu Jiu) şi interul Cosmin Capotă (accidentat la mâna stângă în partida cu Dunărea Călăraşi) sunt refăcuţi şi pot evolua. În plus, a fost relegitimat interul stânga Andrei Hodorogea, care s-a întors după o scurtă perioadă de împrumut la Danubius Galaţi, acolo unde a întâmpinat o serie de probleme şi nu a reuşit să se adapteze.

Confruntarea de mâine, din Sala „Olimpia”, va începe la ora 11.30, va fi arbitrată de Georgian Băducu şi Răzvan Voicu (Buzău/Buzău) şi îl va avea drept observator pe Radu Chirvase (Bucureşti). Intrarea spectatorilor este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.