Un alt „satelit”, acelaşi obiectiv: victoria!

CSM Ploieşti – SCM U 2 Craiova, duminică, ora 11:30

 

După victoria cateogorică obţinută etapa trecută în faţa Energiei 2 Tg. Jiu, baschetbaliştii de la CSM Ploieşti se pregătesc pentru un nou examen pe teren propriu, susţinut în faţa unei alte echipe satelit. SCM U 2 Craiova soseşte în Sala „Olimpia” de pe ultimul loc al seriei a 2-a, fără victorie în acest sezon, dar ploieştenii ştiu că doar un joc solid pe ambele faze, încă din start, le poate netezi drumul către un succes lipsit de emoţii.

Vlad Dumitrescu şi colegii săi şi-au făcut un obicei din a le reteza speranţele adversarlor chiar din prima repriză. Aşa s-a întâmplat şi CSU 2 Sibiu, scor 78-50, în urmă cu trei etape, dar şi împotriva Energiei 2 Tg. Jiu, scor 97-37, la finalul săptămânii trecute. Au fost meciuri în care sarea şi piperul au fost „pudrate” cu generozitate doar de baschetbaliştii CSM-ului, care nu ar trebui să aibă probleme nici în confruntarea de duminică, asta chiar dacă în tabăra oaspeţilor îşi va face apariţia, foarte probabil, şi ploieşteanul Vlad Negoiţescu.

„Nu va fi un meci uşor împotriva Craiovei, care dispune de jucători tineri şi ambiţioşi, ce tratează fiecare meci la victorie, indiferent de adversar şi de situaţia din clasament. Noi trebuie însă să ne vedem de jocul nostru şi să fim concentraţi pe toată durata partidei pentru a reuşi să învingem”, a declarat pivotul Mircea Neagoe.

În celelalte jocuri din seria a 2-a a Ligii I, Rapid Bucureşti va primi vizita lui Gaz Metan 2 Mediaş, Energia 2 Tg. Jiu va găzdui pe CSU 2 Sibiu, pentru ca, în „Arena de Baschet” din Capitală, să se desfăşoare derbiul etapei, dintre Ştiinţa Bucureşti şi BC Miercurea Ciuc.

 

Liga I, seria a 2-a

 

Clasament

 

1. Ştiinţa Bucureşti (4-0) – 8 puncte

2. CSM Ploieşti (3-1) – 7 puncte

3. BC Miercurea Ciuc (2-2) – 6 puncte

4. Rapid Bucureşti (2-2) – 6 puncte

5. Energia 2 Tg. Jiu (2-2) – 6 puncte

6. Gaz Metan 2 Mediaş (2-2) – 6 puncte

7. CSU 2 Sibiu (1-3) – 5 puncte

8. SCM U 2 Craiova (0-4) – 4 puncte

Leave a Reply

Your email address will not be published.